Home

Welkom!

Welkom bij  Vrouwen Ensemble Davanti 

 

Fijn dat u onze website bezoekt. Wij wensen u veel plezier!

Wij stellen het bijzonder op prijs als u een berichtje wilt achterlaten in ons gastenboek.

Goede lage alten EN mezzo sopranen zijn van harte welkom!

Heb jij een lage altstem met een warme klankkleur? Of ben je een stabiele mezzo sopraan? En heb je zin en tijd om op dinsdagavond te repeteren? Dan nodigen we je van harte uit om ons damesensemble te komen versterken.


Wij zijn een groep van 15 leuke vrouwen, al zeggen we het zelf, die op hoog niveau mooie muziek ten gehore wil brengen. We zingen hoofdzakelijk klassieke muziek, meestal a-capella, maar schuwen een interessant uitstapje naar een ander genre zo nu en dan niet. Onze optredens zijn divers van aard: van (medewerking aan)
concerten tot deelname aan een concours en van het opluisteren van een cultureel evenement tot commerciële kerstoptredens om de koorkas te spekken.


Onder leiding van een professionele dirigent werken we elke dinsdagavond van 20 tot 22 uur aan ons repertoire en zangtechniek. Ieder maakt ook thuis tijd vrij om (met hulp van MP3-bestanden) zelf te oefenen. Uiteraard lachen we ook wat af, want we hebben vooral veel plezier in het samen maken van mooie muziek!


Lijkt het je leuk om Davanti te versterken? Kom gezellig een keer kennis maken op dinsdagavond. Je hoeft uiteraard niet direct mee te zingen, maar kunt een beetje sfeer proeven. Later kunnen we via een stemtest kijken binnen welke partij jij het beste tot je recht komt. Zangervaring is fijn en gewenst (in verband met instuderen van de muziek), maar belangrijker is de klankkleur van jouw stem! We kijken naar je uit!


Wil je meer weten, kijk dan verder op deze website of bel met 1 van onze koorleden Sonja
06-14381169 of Linda 06-46296753.

Dit zijn wij!

Davanti bestaat uit

Sopranen                         Mezzo Sopranen                 Alten 

Sonja                                Edith                                    Inge

Linda                                 Anja                                    Jolanda

Conny                               Marjan                                 José

Cindy                                Annette                                Ineke

Ester