Home

Koorantaine

     

 

Helaas hebben ook wij moeten besluiten om voorlopig niet meer samen te zingen. Het was nog wel heel fijn in de buitenlucht, op gepaste afstand, samen een eenheid te zijn en wat te kunnen zingen voor een dierbare jarige én "Ik heb je lief, wel anderhalve meter lang" voor het bruidspaar Ester en Els! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tóch blijven we aan de toekomst denken. Er zijn plannen om onder de naam "Klassiek aan de Kade"

op te gaan treden tijdens Havendagen en waren zelfs al begonnen met het instuderen van gepast "water" repertoire. Om ons op deze manier te presenteren is er al kleding gemaakt en zijn er mooie foto's geschoten door Erik de Rijk Fotografie. Hierbij alvast een voorproefje....

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen!

 

 

 Kom kennismaken en zingen bij Davanti!

 

 

 

De zomervakantie is ten einde en ook de stemmen van Davanti worden vanaf 3 september weer gesmeerd en opgewarmd voor een nieuw seizoen. Mischien een mooi moment om in te stappen!

 

Ondanks dat Davanti, met 13 zangeressen,  nog uitstekend én regelmatig van zich laat horen mag er best nog wat volume bij!! Er is vooral “Hoge NooT” bij de mezzo sopranen en alten. Gezocht wordt naar enthousiaste vrouwen die van een uitdaging houden, een goed gehoor hebben en het liefst enige koorervaring hebben of zanglessen hebben gevolgd.  Tijdens de wekelijkse repetities, onder leiding van een professionele dirigente, wordt gewerkt aan repertoire, zangtechniek en balans.   Veelzijdige, meerstemmige A-capella muziek  voert de boventoon, gezongen in allerlei talen.  En…. ,indien passend, door verschillende opstellingen of kleine bewegingen ondersteund.  Mocht het zingen in een klein, gezellig en ambitieus vrouwenkoor je interesse hebben..... neem dan eens contact met ons op!  Het is altijd mogelijk om een repetitie bij te wonen om de sfeer te proeven of vrijblijvend kennis te maken. Eén of meerdere repetities meedraaien is ook een mogelijkheid. Die vinden elke dinsdagavond plaats van 20:00 – 22:00 in het Dorpshuis in Kudelstaart. 

Dit zijn wij!

Davanti bestaat uit

Sopranen                         Mezzo Sopranen                 Alten 

Sonja                                Edith                                    Inge

Linda                                 Anja                                    Jolanda

Conny                               Marjan                                 José

Cindy                                Annette                                Ineke

Ester