Home

 

 

Welkom bij  Vrouwen Ensemble Davanti!

 

 

Wij zijn, al zeggen we het zelf, een leuke groep van 14 vrouwen die er van houden mooie muziek te maken met elkaar. Het repertoire bestaat uit overwegend A capella gezongen licht klassieke muziek. We houden wel van muzikale uitdagingen. Up tempo Japans, dromerig Zweeds, pittig Hongaars, of klassiek Latijn. Alle muziek wordt in de oorspronkelijke taal en zonder bladmuziek uitgevoerd! De stukken worden, waar gepast, door verschillende kooropstellingen en subtiele bewegingen hier en daar een pietsie theatraal omlijst.... Plezier in zingen staat voorop maar de passie voor muziek uit zich ook in blijvend werken aan zuiverheid, techniek en balans.

 

Goede lage alten EN mezzo sopranen zijn van harte welkom!

Mocht bovenstaand stukje je aanspreken, je hebt ervaring met zingen in een koor of zanglessen gevolgd en je zoekt een nieuwe uitdaging dan zijn we op zoek naar jou!  Vrouwen met een lage altstem en met een warme klankkleur... of een stabiele mezzo sopraan met zin en tijd om op dinsdagavond te repeteren nodigen we van harte uit om ons damesensemble te komen versterken!

 

Onder leiding van een professionele dirigent werken we elke dinsdagavond van 20 tot 22 uur aan ons repertoire en zangtechniek. Ieder maakt ook thuis tijd vrij om (met hulp van MP3-bestanden) zelf te oefenen. Uiteraard lachen we ook wat af, want we hebben vooral veel plezier in het samen maken van mooie muziek!


Lijkt het je leuk om Davanti te versterken? Kom gezellig een keer kennis maken op dinsdagavond. Je hoeft uiteraard niet direct mee te zingen, maar kunt een beetje sfeer proeven. Later kunnen we via een stemtest kijken binnen welke partij jij het beste tot je recht komt. Zangervaring is fijn en gewenst (in verband met instuderen van de muziek), maar belangrijker is de klankkleur van jouw stem! We kijken naar je uit!


Wil je meer weten, kijk dan verder op deze website of bel met 1 van onze koorleden Sonja
06-14381169 

Dit zijn wij!

Davanti bestaat uit

Sopranen                         Mezzo Sopranen                 Alten 

Sonja                                Edith                                    Inge

Linda                                 Anja                                    Jolanda

Conny                               Marjan                                 José

Cindy                                Annette                                Ineke

Ester