Vrouwen Ensemble DAVANTI uit Aalsmeer

Muziek

Muziek opvragen

Helaas is het niet meer mogelijk voor ons om onze muziek via deze website aan u te laten horen. De bedragen die wij aan Buma Stemra zouden moeten betalen om dit legaal te doen, zijn te hoog voor Davanti. Dit vinden wij erg jammer. Daarom vindt u een aantal fragmenten, gelinkt via You Tube.

 

Daaronder vindt u een overzicht van de CD's die Davanti (of voorheen Aalsmeers Jeugd-/Meisjeskoor) heeft opgenomen. Vindt u het leuk om hier een nummer van te horen? Schrijf ons aan via de optie 'info/bestelling' en wij zenden u het betreffende nummer toe.

The Angel Gabriel

Het openingsnummer van onze nieuwste kerst-CD 'Christmas Roses' the Angel Gabriel, naar een arrangement van Marieke van Diepen.


It's beginning to look like Christmas

En nog een nummer van onze kerst-CD Christmas Roses

Davanti als achtergrondmuziek

Wij zijn vereerd dat onze muziek mag klinken op de achtergrond van dit filmpje. Een project in Roemenie dat ondersteund wordt door de Open Hof Kerk in Aalsmeer. Het nummer dat gezongen wordt heet Villö van Zoltan Kodaly.

Nocturno van Eduardo Plaza

Uitgevoerd tijdens het concert op 26 november 2011 in de Open Hof Kerk te Aalsmeer

Sanctus van Andre Caplet

Opgenomen tijdens het concert met het Nederlands Concert Mannenkoor op 26 november 2011 in de Open Hof Kerk te Aalsmeer

Davanti zingt Het Lied van Isabella van Henk Badings

Op 25 juni 2011 zongen wij in het Concertgebouw van Amsterdam. Helaas was onze dirigent door ziekte verhinderd, maar toch hebben wij besloten om te gaan optreden. Zie hier het resultaat.

Psalm 23, Schubert

Deze geluidsopname is gemaakt tijdens de halve finale van het Nederlands Koren Festival. In deze halve finale heeft Davanti zich geplaatst voor de finale op 27 november 2010. Hierin werd gestreden om de titel "Koor van het jaar 2010". Davanti heeft hier de 2e prijs behaald.
Het koor stond onder leiding van Lorenzo Papolo en de pianobegeleiding wordt verzorgd door Theo Griekspoor.

Gloria - Johannes Rontgen

Zaterdag 5 juni 2010 heeft het Aalsmeers Vrouwenensemble Davanti gezongen tijdens de halve finale van het Nederlands Korenfestival in Arnhem. Door het winnen van deze halve finale mogen wij ons "Het beste vrouwenkoor klassiek van Nederland" noemen. En nu op naar de finale op zaterdag 27 november 2010. Daar streden wij om de titel "Koor van het jaar 2010" en behaalden een 2e plaats.

Adiemus - Karl Jenkins

Deze geluidsopname is gemaakt tijdens de voorronde in 2009 van het Nederlands Koren Festival. Met dit optreden heeft Davanti zich geplaatst voor de halve finale.

page loading